Увага! Конкурс! Культурна спадщина та видатні постаті краю



Громадська організація «Вікімедіа Україна» за підтримки Української бібліотечної асоціації та Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації оголошують конкурс «Культурна спадщина та видатні постаті краю». Мета заходу – залучити бібліотекарів та відвідувачів бібліотек до редагування Вікіпедії та наповнити найпопулярнішу енциклопедію знаннями, що накопичуються та зберігаються у бібліотеках.

Конкурс стартує 19 березня і передбачає відкрите змагання з написання енциклопедичних статей. Основна тема – об'єкти культурної спадщини українських етнічних територій: визначні місця, споруди, комплекси, їхні частини, пов'язані з ними рухомі предмети, а також природні об'єкти, природно-антропогенні або створені людиною об'єкти незалежно від стану збереженості, а також про значимих осіб.

Переможці визначатимуться у таких номінаціях: «Найкраща Вікістаття», «Найкраща поліпшена Вікістаття», «Найактивніша бібліотека».

Конкурсний період триватиме до 25 березня.

Досвід підготовки матеріалів для Вікіпедії мають працівники Глухівської, Роменської та Ямпільської районних бібліотек нашої області. Приєднуйтесь!

Детальніше про конкурс  див.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України