Перша сумська медіатека запрацювала

У бібліотеці-філії № 4 Сумської міської централізованої бібліотечної системи, що на вулиці Добровільній, запрацювала Перша сумська медіатека – проект-переможець громадського (партиципаторного) бюджету.

Із відкриттям мультимедійного центру місцеву громаду вітали заступник міського голови Віра Мотречко, депутат міської ради Дмитро Наталуха, начальник відділу культури Наталія Цибульська, колеги-бібліотекарі.

Автори проекту – квартальні мікрорайону Надія Отич та Ніна Верхуша і депутат міської ради Дмитро Наталуха подякували громаді за її ініціативність та підтримку, а міській владі – за співпрацю у реалізації унікального для міста проекту.

За словами завідувачки бібліотеки-філії № 4 Тамари Сердюк до послуг мешканців додалися нова комп’ютерна техніка, фото- та відеокамери, акустична система, плазма, 3D-ручки та інтерактивна дошка, приставка Microsoft Xbox, конструктори роботехніки.

В інтерактивному просторі сумчани матимуть можливість не лише користуватися сучасними інформаційними технологіями, а й відпочити.

Детальніше – у сюжетах:

https://www.youtube.com/watch?v=syJlmLk9EZ4&feature=share&fbclid=IwAR3hNECIdppU7kXXAZCGY5xW_UWxqf-FW5B8amqwkyB2URu-svOVIb9U6gY

https://sm.suspilne.media/news/29046?fbclid=IwAR00gTADbSfVD0Prz7U6N9j6dAd9AMeaOe4rykmo0apDeLtFKwT7-kJKz8E

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Зміни у нових формах звітності