Фонтан ідей у бібліотечних виданнях

                                  

Вітаємо переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу методичних видань «Фонтан ідей у бібліотечних виданнях», який проводиться за ініціативи Державної бібліотеки України для юнацтва протягом липня-грудня 2020 року. 

Переглянувши та проаналізувавши подані матеріали, члени журі визначили переможцем конкурсу інформаційну довідку з досвіду роботи «В ногу з часом і молоддю», підготовлену провідним методистом Роменської центральної міської бібліотеки імені Бориса Антоненка-Давидовича Оленою Дудкою як таку, що найбільше відповідає умовам конкурсу. 

Також були відзначені методико-бібліографічні матеріали про народного художника України Миколу Стороженка «Його творінь небесний алфавіт», підготовлені бібліотекарем відділу обслуговування Конотопської районної бібліотеки Іриною Слизькою, та календар «Про кого розповість наш краєзнавчий календар», підготовлений провідним методистом Буринської центральної публічної бібліотеки Людмилою Крупосій.

Матеріал, який став переможцем, надісланий до Оргкомітету Всеукраїнського конкурсу.

Дякуємо всім тим, хто взяв участь у конкурсі.

Відзначені видання будуть представлені на сайті Сумської обласної універсальної бібліотеки в розділі «Фахівцеві», підрозділ­ – «Конкурси».

Ознайомитися з ними можна за посиланням

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Зміни у нових формах звітності