Бібліотеки Сумщини беруть участь в реалізації проєкту


Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks запускає новий проєкт – «Економічний RestART» – проєкт із підтримки бібліотеками креативного підприємництва в деокупованих та прифронтових громадах.

Проєкт має на меті через бібліотеки надати молоді та підприємцям з креативних індустрій, які проживають у Сумській та Чернігівській областях, можливість для професійного розвитку в рідній громаді.

Серед відібраних 5 бібліотек-учасниць Сумська міська бібліотека імені Тараса Шевченка та Тростянецька публічна бібліотека, які стануть ресурсними центрами для підприємців креативної індустрії та молоді регіону.

Бібліотеки-учасниці пройдуть навчання, отримають літературу з креативних індустрій, ноутбуки, меблі та інше обладнання для розвитку креативного сектору в місті.

Проєкт «Економічний RestART» триватиме до кінця лютого 2023 року.

Вітаємо колег! Успіхів в реалізації проєкту!

Деталі тут: https://ula.org.ua/novyny-ta-podii/novyny/5065-ekonomichnyi-restart-proiekt-iz-pidtrymky-bibliotekamy-kreatyvnoho-pidpryiemnytstva-v-deokupovanykh-ta-pryfrontovykh-hromadakh

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України