Міжнародна організація IREX запрошує до співпраці у проєкті USAID ПУЛЬС

Міжнародна організація IREX оголошує відбір заявок на участь у проєкті ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад (ОТГ) або громад, що перебувають у процесі становлення.

До участі запрошуються команди бібліотек та громадських організацій України з ряду областей України, в т. ч. і з нашої, що входять до об’єднаних територіальних громад або перебувають у процесі становлення ОТГ та прагнуть долучитись до підтримки впровадження децентралізації. Вітаються заявки як від команд, що були учасниками проєкту ПУЛЬС у попередні роки, так і нові команди.

Громадські організації заохочуються до адміністрування декількох громад в межах однієї області.

Метою діяльності учасників проєкту ПУЛЬС є сприяння інформуванню громадян щодо особливостей місцевого самоврядування, налагодження співпраці із місцевою владою та розробка дієвих підходів у залученні активних громадян до розвитку громад та прийняття рішень на місцях.

Учасниками стануть команди (громадська організація+бібліотека\и громад), що виявлять зацікавленість у подальшій співпраці з IREX та продемонструють високий рівень мотивації.

Термін подачі заявки: до 15 листопада 2019 року включно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Зміни у нових формах звітності