Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності – 2021

 

24–31 жовтня 2021 р. ЮНЕСКО проводить Всесвітній тиждень медіаграмотності «Global MIL Week 2021». Цього року під гаслом «Медіа та інформаційна грамотність для суспільного блага» запрошують проводити онлайн та офлайн події у своїх громадах та розповідати про них усьому світу. Такі заходи проходять в Африці, Азії, Середньому Сході, Європі, Північній та Південній Америці.
До уваги бібліотекарів онлайновий тренінг від Української бібліотечної асоціації «Global MIL Week 2021: гід по офіційному сайту». Тренерка: директорка Хмельницької міської ЦБС Тамара Козицька, переможниця конкурсу хабів цифрової освіти. Вона знайомить із сайтом ЮНЕСКО, який можна читати різними мовами, де представлені 10 способів відзначити Всесвітній тиждень медіа та інформаційної грамотності, можливість зареєструвати захід бібліотеки тощо.
Колеги, публікуйте на сайті бібліотеки та в соціальних мережах повідомлення про Всесвітній тиждень медіаграмотності «Global MIL Week 2021», розповідайте про роботу вашої бібліотеки в цьому напрямку – історії успіху, переваги для громади, сприяння реалізації Національної програми «Дія. Цифрова освіта».
Запрошуємо! Долучайтеся!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України