Радіодиктант національної єдності

 

27 жовтня 2023 року з 11:00 до 12:00 години відбудеться Радіодиктант національної єдності 2023. Згідно з указом № 455/2023 від 28 липня 2023 року Президента України Володимира Зеленського відтепер День української писемності та мови відзначають саме у цей день.

Радіодиктант звучатиме на хвилях Українського радіо та Радіо Культура. Також його наживо транслюватимуть в ефірі телеканалу Суспільне Культура, на ютуб-каналі Українського Радіо і на фейсбук-сторінках Суспільного.

Хто цього року напише текст для Радіодиктанту і хто читатиме його у прямому ефірі – стане відомо згодом.

Член правління Суспільного Мовлення, відповідальний за платформи радіо, телебачення та діджиталу Дмитро Хоркін зазначив, що кожен охочий може долучитися до написання Радіодиктанту з будь-якого континенту нашої планети.

«Але для нас особливо важливо зараз об'єднати всіх наших земляків: тих, хто був змушений покинути свої домівки й виїхати за кордон, тих, хто лишився, попри небезпеку, й тих, хто перебуває на тимчасово окупованих територіях. Ми хочемо, щоб усі, хто може знайти безпечне місце і написати разом із тисячами людей по всьому світу Радіодиктант національної єдності 2023, відчули себе частинкою нашої сильної і прекрасної країни», – сказав він.

Шановні колеги та друзі, єднаймося та долучаємося до написання Радіодиктанту національної єдності 2023!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України