ПОЕТИЧНІ РЯДКИ, ЩО ТОРКАЮТЬСЯ СЕРЦЯ

 

В Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці вийшла друком збірка віршів бібліотечних працівників області «Поетичні рядки, що торкаються серця».

Бібліотекарі нашої області – кваліфіковані працівники, беруть активну участь у громадському житті громад. Вони – депутати місцевих рад, учасники художньої самодіяльності, волонтери, які своєю щоденною відданою працею наближають Перемогу над ворогом. А ще – мають хист до поетичної творчості.

Людмила Астахова, Ірина Варламова, Лідія Васильченко, Наталія Вихрицька, Любов Москаленко, Ольга Мосненко, Ганна Овчарова, Лариса Пермінова, Юлія Сміян, Тетяна Сокол, Наталія Стеценко, Антоніна Третяк, Наталія Терещенко, Оксана Філатова в своїх віршах пишуть про любов до рідного краю, до матері, до дітей і безмежно вірять у Перемогу та відродження рідної України.

У кожен вірш авторки вклали частинку своєї душі. Твори талановитих колежанок викликають бурю емоцій, сльози, радість та поселяють у серці любов, віру та надію тільки в найкраще майбутнє для нашої країни!

Шановні колеги, друзі, зупиніться на хвилинку та пориньте у світ прекрасного! Знайомтесь зі збірочкою на сайті Сумської ОУНБ  http://surl.li/lwefz


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України