ЗАПРОШЕННЯ ДО НАВЧАННЯ ШВЕДСЬКОЇ ГРИ З ОСНОВ ДЕМОКРАТІЇ


ВГО Українська бібліотечна асоціація на засадах партнерства долучилася до проведення навчання майстрів шведської гри з основ демократії «Electionville», яка вже понад 2 роки мандрує світом і допомагає громадянам різних країн осягнути основи демократії та самоврядування. Гру було розроблено шведським контент-бюро «Fabel» на замовлення Шведської асоціації місцевих органів влади та регіонів, запатентовано і запроваджено у кількох країнах Європи, зокрема в Україні. Упродовж 2023 року її було протестовано на базі трьох бібліотек України, серед них – у Тростянецькій публічній бібліотеці.

У процесі проведення ігор її було адаптовано до українських реалій та перекладено українською мовою.

До участі у навчальному тренінгу запрошуються бібліотекарі, що в подальшому як майстри гри візьмуть на себе місію з організації локальних ігор на базі своїх бібліотек, із залученням власної цільової авдиторії (серія ігор для молоді: студентів, учнів старших класів, громадських організацій, ВПО та інших активних громадян).

Березень–квітень 2024. Весняні інтерактивні ігрові навчання для бібліотекарів.
Квітень­–грудень 2024+. Ігри в бібліотеках із місцевою громадою.

Бібліотекарям, які бажають пройти навчання, слід заповнити реєстраційну форму до 10 березня 2024 року за покликанням.

Джерело інформації: сайт УБА https://ula.org.ua/novyny-ta-podii/novyny/5189-zaproshuiemo-bibliotekariv-proity-navchannia-ta-staty-maistramy-hry-z-orsnov-demokratii-electionville

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України