Співпраця влади і бібліотек міста Суми

Сумський міський голова Олександр Лисенко напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відвідав центральну міську бібліотеку імені Тараса Шевченка, де власним прикладом закликав сумчан записуватися до бібліотек, отримавши особистий квиток читача. Він став почесним 29 тисячним читачем бібліотеки. До ініціативи мера Олександра Лисенка приєдналася й заступник міського голови Віра Мотречко, якій також вручили читацький квиток.

Очільник обласного центру ознайомився із матеріально-технічним забезпеченням книгозбірні та її книжковим фондом, у якому є унікальні видання. Він відзначив високий рівень роботи міських бібліотек. Див.

В цей же день після капітального ремонту для відвідувачів була урочисто відкрита філія № 5, що знаходиться в районі Баранівки. Як відзначила начальник відділу культури і туризму Сумської міської ради Наталія Цибульська, у філії проведено ремонт, починаючи з комунікацій і закінчуючи дахом, на що витрачено 1,5 млн. грн.

Хотілося б, щоб таке відношення до бібліотечної справи та її фахівців було в області у всіх очільників міст, районів і особливо об’єднаних територіальних громад.

http://sts.sumy.ua/video-news/onovlennya-biblioteki-na-baranivtsi.html

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України