«Культурна спадщина та видатні постаті краю» – 2018: результати Всеукраїнського конкурсу

Підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу «Культурна спадщина та видатні постаті краю», до участі у якому запрошувались працівники та користувачі бібліотек України для того, щоб створювати і покращувати статті про свій регіон та його видатних постатей в українській Вікіпедії. Конкурс проходив за інформаційної підтримки Української бібліотечної асоціації та Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації.
В ньому взяли участь 6 публічних бібліотек Сумщини.
Усього було створено або доповнено 288 статей бібліотекарями та користувачами 45 бібліотек різних міст, сіл та селищ України. Бібліотекарями області були створені та поліпшені 18 статей.
Змагання за звання найкращих відбувалось у трьох номінаціях: «Найкраща Вікістаття», «Найкраща поліпшена Вікістаття», «Найактивніша бібліотека».
Молоді бібліотечні фахівці Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки здобули перемогу у номінаціях «Найкраща Вікістаття»: «Кобиляков Юрій Степанович» та «Найкраща поліпшена Вікістаття», додавши найбільший обсяг нової або додаткової інформації до вже наявних 2-х статей у Вікіпедії: «Балаян Вазген Христофорович» та «Сумська обласна універсальна наукова бібліотека».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України