Книгарня на колесах


Якщо ви хочете, щоб Ваші діти читали нові, гарні книги, ця інформація для Вас!


Команда «Моєї книжкової полиці» на чолі із засновницею компанії Наталею Моспан анонсували Всеукраїнський проєкт «Моя книжкова полиця. Книгарня на колесах», покликаний зробити доступною дитячу українську книгу в містах, смт і селах, де бракує книгарень. Проєктом передбачено не лише продаж сучасних українських книжок, але й виїзні читанки для малечі , проведення цікавих лекцій, зустрічі із талановитими авторами.

Старт проєкту запланований на початок вересня по Київській області.

Щоб запросити книгарню у своє місто чи село, необхідно заповнити певну форму: тут

Книгарні на колесах курсуватимуть країною у кожній області. За задумом організаторів, одна автівка буде прикріплена до однієї або ж кількох областей та курсуватиме в радіусі 50 км від обласного центру. Спершу в охоплення потраплять райцентри, куди книгарня приїжджатиме в «базарні» дні. Наступним етапом стане приїзд у села.

Приємно, коли керівництво ОТГ з гуманітарних питань, опікується питаннями оновлення бібліотечних фондів. Вже сьогодні варто зконсолідувати зусилля своїх користувачів, мешканців громади для заповнення анкети та разом ініціювати перед місцевими депутатами внесення змін до бюджету щодо виділення певних коштів для закупівлі книг.

Детальніше http://oth.nplu.org/?p=2949

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України