Флеш-семінар «Спілкуємось. Вчимося. Практикуємо»

28 квітня ц. р. керівники та працівники публічних бібліотек Сумщини, представники всіх територіальних громад області зібралися для участі у флеш-семінарі «Спілкуємось. Вчимося. Практикуємо», який відбувся в онлайн форматі (57 приєднань).
Модератором заходу були працівники Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки.
Учасників заходу привітали Ольга Мальченко, головний спеціаліст відділу культурно-мистецької діяльності і навчальних закладів управління культури Сумської ОДА, Тетяна Фролова, директор обласної універсальної наукової бібліотеки які наголосили на завданні бібліотек стати справжніми інформаційними центрами своїх громад.
У виступі працівників науково-методичного відділу прозвучали підсумки діяльності бібліотечних закладів області за минулий рік та основні завдання, над виконанням яких працюватимуть бібліотечні заклади протягом року та інформація про роботу Прес-клубу бібліотек Сумщини.
Досвідом роботи з реалізації національної програми «Дія. Цифрова освіта» в публічних бібліотеках області поділилися представники закладів Роменської міської та Ямпільської селищної територіальних громад.
Заслуговує на увагу і поширення досвід роботи «Бібліотека та місцева громада: співпраця з позицій спільних інтересів», який представили керівники бібліотечних закладів Охтирської та Шосткинської міських територіальних громад.
Інформацією про діяльність бібліотечних закладі в умовах карантину та інтеграцією бібліотек у віртуальний простір як складовою успіху сучасної бібліотеки, поділилися директори публічної бібліотеки Тростянецької міської та центральної бібліотеки Попівської сільської територіальних громад.
Зацікавила присутніх розповідь про діяльність клубів за інтересами, які працюють в публічній бібліотеці Глухівської та Сонячненській сільській бібліотеці Чернеччинської територіальних громад. 
Підсумувала роботу флеш-семінару Тетяна Фролова, директор Сумської обласної наукової бібліотеки.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України