VIII Всеукраїнська літня школа адвокації «Несумна Школа в Сумах»

Сьогодні, 29 червня на платформі ZOOM успішно розпочала роботу VIII Всеукраїнська літня школа адвокації для бібліотекарів «Несумна школа в Сумах», організатором якої є Українська бібліотечка асоціація, співорганізаторами – управління культури Сумської обласної державної адміністрації та Сумська обласна універсальна наукова бібліотека.


З вітальним словом до бібліотечної громади України звернулися представники УБА, управління культури Сумської ОДА та директор обласної бібліотеки.

Викликали захоплення в учасників школи віртуальні екскурсії містом – «В Сумах не сумують» та обласною бібліотекою «Під знаком лотосу».

З презентацією «Бібліотека та місцева громада: практика роботи публічних бібліотек Сумщини» виступили завідувачка науково-методичного відділу бібліотеки Марія Захарченко та керівник прес-клубу бібліотек Сумщини Тетяна Грищенко.

VIII Всеукраїнська літня школа адвокації триватиме до 2 липня. Очікуються виступи спеціалістів найкращих публічних бібліотек Сумщини та лекції з питань адвокації від провідних фахівців галузі.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України