Школа адвокації

З 29 червня по 2 липня ц. р. бібліотечні заклади області взяли участь у проведенні VІІІ Всеукраїнської літньої школи адвокації для бібліотекарів «Несумна Школа в Сумах» на платформі ZOOM. Бібліотечній спільноті України сподобалися затишні бібліотеки Сумщини та активні, інноваційно налаштовані бібліотечні працівники.

Як завжди, вразила, здивувала, приголомшила Тростянецька публічна бібліотека, «унікальне явище», «диво-бібліотека», а Тростянецький міський голова Юрій Бова під час кави зачарував всіх учасників школи. Вони по-доброму заздрять тростянецьким бібліотекарям, що у них мер з європейським мисленням.

Відзначалося, що кожна з представлених бібліотек має свою родзинку, цікава і оригінальна проєктна діяльність. Здивували сільські книгозбірні, як працівники цих маленьких бібліотек згуртовують громаду. Дійсно, вони щиро і відкрито ділилися своїм досвідом, а завідувачку Слоутської сільської філії Березівської територіальної громади Галину Ковальчук запросила на онлайн-зустріч з бібліотечними працівниками директорка ЦБС Хмельницької міської територіальної громади Тамара Козицька.

Учасники школи області одержали 14 сертифікатів.

Висловлюємо подяку бібліотечним працівникам територіальних громад області за те, що надихнули креативними ідеями бібліотекарів України.










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України