Оновлення бібліотечних просторів триває…

На День Святого Миколая мешканці Тростянецької територіальної громади отримали сучасні бібліотеки у селах Люджа та Солдатське. На відкритті Люджанської сільської бібліотеки міський голова Юрій Бова запевнив мешканців, що оновлена бібліотека поєднала у собі усі ті інновації, які є сьогодні у міських бібліотечних закладах громади, тому послуги бібліотек значно розширяться.

Люджанська сільська бібліотека Тростянецької ТГ

Солдатська сільська бібліотека – сучасний, комфортний культурно-інформаційний центр із повністю оновленим внутрішнім простором, автоматизованими послугами та новим інтер’єром. 
Сучасні меблі, відмінне освітлення, новітня комп’ютерна техніка, для зручності відвідувачів облаштована санітарна кімната.


Солдатська сільська бібліотека Тростянецької ТГ
 
Оновлена читальна зала Краснопільської публічної бібліотеки поповнилася сучасними офісними трансформерними меблями (з урахуванням зручностей для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп), оргтехнікою, обладнанням для якісного відпочинку і роботи, а фонд – книжковими новинками. Створено дитячий куточок з усім необхідним для дозвілля і розвитку дитини, щоб батьки могли скористатися послугою «Бібліоняня».
Краснопільська публічна бібліотека

Новий простір відкриває можливості для реалізації широкого спектру нових послуг.
Ряснянська сільська бібліотека Краснопільської ТГ

Для користувачів Сонячненської сільської бібліотеки-філії Чернеччинської публічної бібліотеки створені комфортні, безпечні та надихаючі умови для читання, навчання, просвітництва, генерування ідей, спілкування та гри.
Сонячненська сільська бібліотека Чернеччинської ТГ.

Читальна зала стане широким простором для реалізації найсміливіших планів для кожного жителя громади, територією розкриття своїх здібностей, талантів, креативних ідей, місцем зустрічей, спілкування, отримання корисної і цікавої інформації у зручний для кожного спосіб.
Роменська центральна міська бібліотека ім. Б. Антоненка-Давидовича

Оновлений простір для цікавого і змістовного дозвілля дітей.
Роменська центральна міська бібліотека для дітей

Відкритий простір бібліотеки стає територією розкриття своїх здібностей і талантів кожного мешканця села, соціальним центром місцевої громади.
Роменська бібліотека ім. Йосипа Дудки

Відкритий простір бібліотеки стає територією розкриття своїх здібностей і талантів кожного мешканця села, соціальним центром місцевої громади.
Червонослобідська сільська бібліотека Недригайлівської ТГ







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України