УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ ОНЛАЙН-НАРАДІ З ПІДГОТОВКИ ТА ПОДАННЯ РІЧНОЇ СТАТИСТИЧНОЇ ЗВІТНОСТІ ЗА 2023 РІК

 


Відповідно до наказу Департаменту культури, туризму та релігій Сумської обласної державної адміністрації «Про річну статистичну звітність закладів культури і мистецтв області», з метою забезпечення належної якості підготовки та подання річної статистичної звітності за 2023 рік фахівці Сумської ОУНБ долучилися до обласної онлайн-наради керівників структурних підрозділів з питань культури виконавчих комітетів сільських, селищних та міських рад, керівників базових закладів культури Сумської області.

В.о. директора Сумської ОУНБ Валентина Кальченко привітала учасників онлайн-наради та ознайомила із заходами, які фахівці науково-методичного відділу провели щодо ознайомлення бібліотечних працівників області з новими звітними формами та запевнила бібліотечну спільноту області, що спеціалісти обласної книгозбірні нададуть всебічну допомогу у складанні даних документів.

З презентацію «Форми бібліотечної звітності 2023: важливі акценти» виступила завідувачка науково-методичного відділу Сумської ОУНБ Марія Захарченко.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України