Передплата професійних періодичних видань

 

Шановні колеги!

Не забудьте передплатити професійні журнали: щоквартальний науково-виробничий журнал «Бібліотечна планета» (передплатний індекс 21950) та науковий, інформаційний щоквартальний журнал «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика». Можна передплатити електронні версії журналів.

Редактори журналів запрошують до співпраці і пропонують надсилати статті, раніше не опубліковані.

Головний редактор журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика» Олена Башун запрошує авторів надсилати статті до редакції журналу на адресу olenabashun@gmail.com для включення до першого та наступних номерів 2024 року.

Якщо ви маєте бажання підтримати журнал у ці складні часи та щоб про вашу бібліотеку чи ваш досвід дізналась бібліотечна громада, то редакція журналу з радістю надрукує ваші статті на своїх сторінках. Всім авторам буде надіслано безкоштовно друкований авторський примірник журналу, але вже після завершення військових дій та нашої Перемоги. Під час війни авторам буде надіслано файл PDF зі статтею, що опублікована в журналі.

Також запрошують до співпраці бібліотеки, що святкуватимуть у 2024 році ювілеї, надсилати статті про історію та сьогодення бібліотек.

Надсилайте до редакції вірші, які будуть надруковані у часописі.

Для обкладинки надсилайте фото бібліотекарів.

Передплатити журнал можна в будь-якому поштовому відділенні або на сайті Укрпошти завдяки «Каталогу видань України на 2024 рік» за передплатним індексом 09923, друковану версію журналу або ж електронну версію –безпосередньо в редакції. Також передплатити журнал можна в інших передплатних агенціях або звернувшись до редакції журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України