Фотоестафета до Всеукраїнського дня бібліотек

Сумська ОУНБ пропонує бібліотекам області взяти участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам’ятки» та ініціює естафету «Бібліотеки Сумщини люблять пам’ятки».

Для цього бібліотекам до 30.09.2021 необхідно зареєструватися у Вікіпедії, завантажити авторські фотографії пам’яток зі списку, що сформований Вікіпедією.

Змагатися можна у кількісних та якісних номінаціях.

За фотографії, котрих ще не завантажено на Вікісховищі, учасники отримають більше балів. Окреме нагородження чекає на найактивніших новачків.

Для участі у оголошеній естафеті на підтримку конкурсу необхідно після завантаження фотографій до Вікісховища, поділитися своїм внеском – зробити допис на сторінці бібліотеки в соцмережі Фейсбук про цю пам’ятку з тими самими фотографіями, зазначити від імені якого користувача був зроблений внесок від бібліотеки у Вікісховище (це може бути псевдонім, зазначений при реєстрації на Вікіпедії), передати фотоестафету колегам через символ «@» і поставити в хештеги: #бібліотеки_Сумщини_люблять_памятки (звертаємо увагу, що апостроф у хештезі не ставиться) та#бібліотеки_Сумщини_люблять_Вікі
Спільними зусиллями фахівців бібліотек прогалини у фотодовідці про пам'ятки наших громад будуть заповнені. 

Попередньо переглянути список від Сумщини можна тут: https://sm.wlm.org.ua/ 
відеоінструкція :https://www.youtube.com/watch?v=WU-I3fhfNvc

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України