Національний тиждень читання, 13-19 грудня 2021 р.



З 13 по 19 грудня 2021 р. в Україні вперше відбудеться Національний тиждень читання. Це буде особливий час, коли читачі, письменники, видавці, бібліотекарі, книгарі об’єднаються навколо книги та читання.

Тиждень пройде під егідою Українського інституту книги спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України. Партнерами події є ВГО Українська бібліотечна асоціація й Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів.

Для бібліотек України організатори підготували акції, розігрування книг, інші активності на різні вікові та читацькі уподобання, а також цікавості для тих, хто поки ще не є читачем, але прагне почати активно читати.

Національний тиждень читання – це період особливої уваги до читання та місця книги в сучасному цифровому  житті.

Шановні працівники бібліотек області! Беріть участь у Національному тижні читання, використовуйте гештеги #тижденьчитання і #знайдисвоюкнижку.

Див. на вебсайті УБА
https://ula.org.ua/news/4935-natsionalnyi-tyzhden-chytannnia 

Коментарі

  1. Хтось тут шукає позику? Пан Педро та його компанія, що займається кредитуванням, позичають мені позику в розмірі 400 000 євро після того, як я пережив певну фінансову ситуацію в моєму житті, пан Педро працює з авторитетною позичковою компанією, яка надає позики за дуже низькою ставкою 2% будь-який вид позики, на який ви бажаєте подати заявку, за умови, що ви маєте чесність і довіру щодо повернення. Кожен, хто шукає позику, може зв’язатися з паном Педро за електронною адресою: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України