ДОЛУЧАЄМОСЬ ДО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

 

Міністерство культури та інформаційної політики України пропонує долучитися до громадського обговорення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 р. № 72».


Проєкт постанови розроблено з метою приведення Державних соціальних нормативів забезпечення населення публічними бібліотеками в Україні у відповідність до вимог законодавства, у тому числі, яке визначає правові засади формування та застосування державних соціальних стандартів і нормативів, порядок вирішення деяких питань адміністративно-територіального устрою України, а також зміст правового режиму воєнного стану.

Зауваження і пропозиції до проєкту постанови приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення цього повідомлення в письмовому та/або електронному вигляді на адресу Міністерства культури та інформаційної політики України.

Відповідальна особа за проведення консультацій стосовно проєкту постанови – головний спеціаліст відділу формування державної політики Департаменту креативних індустрій та культурних послуг Нестеренко Наталія Вікторівна, електронна пошта: nesterenko@mkip.gov.ua.

Пропозиції бажано надавати у формі порівняльної таблиці з конкретними формулюваннями та обґрунтуванням.

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 р. № 72» тут:
https://mcip.gov.ua/wp-content/uploads/2024/07/proyekt_pkmu.pdf

Порівняльна таблиця до проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 р. № 72» тут:
https://mcip.gov.ua/wp-content/uploads/2024/07/porivnyalna_tablyczya_do_proyektu_pkmu-1.pdf

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасна публічна бібліотека від А до Я» – знайомтесь, опрацьовуйте, використовуйте!

Готуємося до звітності про роботу бібліотек за 2023 рік

Електронна система моніторингу базової мережі публічних бібліотек України